Ο Άγιος Νικόλαος ένας από τους παλαιότερους τουριστικούς προορισμούς παραμένει ένας τόπος φιλόξενος για τους πολίτες του κόσμου δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου με αφορμή την βράβευση ξένων επισκεπτών

27/09/2017 08:53  -  1 προβολές σελίδας

εικονα1

 

εικονα2

 

Τους Terry και Joyce Bassnett, από την Αγγλία βράβευσε σήμερα (26/9), ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, σε μια λιτή τελετή στο δημαρχείο της πόλης.

Το ζεύγος Bassnett, επισκέπτεται τα τελευταία 35 χρόνια την περιοχή, επιλέγοντας μάλιστα μικρά ξενοδοχειακά συγκροτήματα για τις διακοπές τους.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Δήμο, η προτίμηση των επισκεπτών, δεδομένου ότι οι δεσμοί φιλίας που αναπτύσσονται μεταξύ των λαών - μέσω του τουρισμού - είναι ιδιαιτέρως ισχυροί και δημιουργούν γέφυρες πολιτισμού και συνεργασίας.

Όπως έκανε γνωστό, το ζευγάρι των Άγγλων, επισκέπτεται την πόλη δύο φορές τον χρόνο, διαμένει σε μικρά ξενοδοχειακά συγκροτήματα  και θεωρεί τον Άγιο Νικόλαο ώς το δεύτερο του σπίτι.

Κατ΄επανάληψη -πρόσθεσε- ρωτάω τους επισκέπτες μας, ποιό είναι το συγκριτικό εκείνο πλεονέκτημα που τους ωθεί ξανά και ξανά να επιλέγουν την περιοχή μας για τις διακοπές τους και λαμβάνω πάντα την ίδια απάντηση : οι άνθρωποι και το φυσικό περιβάλλον.

Και είναι γεγονός - επεσήμανε - ότι  ο Άγιος Νικόλαος, ένας από τους παλιότερους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα και στην Κρήτη, παραμένει ένας τόπος φιλόξενος για όλους τους πολίτες του κόσμου. Αυτό  εξ άλλου, αποτελεί ένα από τα πλεονεκτήματα μας στην Παγκόσμια αγορά.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το " Μητρώο Επισκεπτών" που συντάσσει ο Δήμος, θα δίδεται στο εξής η δυνατότητα, συχνής επικοινωνίας με τους πολίτες έχουν τιμηθεί, την παρούσα δημοτική περίοδο.