Ξεκινά αύριο το 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

09/05/2018 13:03  -  1 προβολές σελίδας


Αφίσα

 

Η συνεργασία με το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών αλλά και με την Τοπική Διοίκηση Λασιθίου, αποδείχθηκε ιδιαίτερα σημαντική, κυρίως σ΄ότι αφορά την διοργάνωση του 34ου Πανελληνίου Συνεδρίου που ξεκινά την Πέμπτη 10 Μαίου (18:00 μ.μ) στο ξενοδοχείο Mirabello. Θεωρούμε, ότι η υλοποίηση της συγκεκριμένης διοργάνωσης με θέμα την παράνομη οπλοχρησία, θα συμβάλλει εν πολλοίς  στην σωστή ενημέρωση του κόσμου προκειμένου ν΄αντιμετωπίσουμε από κοινού τις προκλήσεις της σημερινής εποχής".

Στις επισημάνσεις αυτές προχώρησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο δημαρχείο της πόλης, προκειμένου να παρουσιαστεί το πρόγραμμα του 34ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών- που για πρώτη φορά παρουσία 350 συνέδρων -πραγματοποιείται στον Άγιο Νικόλαο.

Ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μανόλης Κλώντζας, αναφερόμενος στην παραπάνω διοργάνωση, υπογράμμισε ότι στο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης, αναμένεται να τεθούν σοβαρά ζητήματα που θα πρέπει να απασχολήσουν συνολικά την κοινωνία.

Ο πρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης κ. Ιωάννης Καραπατάκης, μιλώντας για το θέμα που επελέγη να παρουσιαστεί στο φετινό συνέδριο : "Παράνομη οπλοχρησία - θύματα από μπαλωθιές. Έθιμο ή Έγκλημα", δήλωσε ότι οι εκπρόσωποι του Ένωσης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο, την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Αγίου Νικολάου επιχειρούν να συμβάλουν στον διάλογο που θα πρέπει να υπάρξει προκειμένου ν΄αφυπνιστούν κοινωνία και πολίτες.

Ο πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Λασιθίου κ. Κωνσταντίνος Φραγκάκης, έκανε γνωστό ότι τα χρήματα της παραπάνω διοργάνωσης θα διατεθούν για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για το νοσοκομείο Ιράπετρας, ενώ ο Γ.Γ του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης κ. Βασίλειος Παπάς, ενημέρωσε για τις ξένες αποστολές (Αγγλία , Κροατία, Ιταλία, Γερμανία, Βουλγαρία, Γερμανία, Π.Γ.Δ.Μ, Κύπρος), που θα πλαισιώσουν το συνέδριο.